سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان هشدار داد: ظرف دو یا سه روز آینده باید قیمت گوشت مرغ در استان را به قیمت استان‌های مجاور برسانید در غیر این‌صورت از راهکارهای دیگر همچون جلوگیری از صادرات مرغ، استفاده خواهیم کرد.
کد خبر: ۷۶۳۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۹ 15 July 2019

به گزارش تابناک کرمان به نقل از ایسنا، "محمدعلی دهقان" عصر امروز 24 تیرماه در دوازدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان با اشاره به سفر معاون وزیر کشور به استان در هفته گذشته و با اشاره به برخی از صحبت های مطرح شده درباره چرایی افزایش قیمت سیمان در استان کرمان گفت: ستاد تنظیم بازار کشور حدود 38 درصد قیمت سیمان را در سطح کشور افزایش داده است و این موضوع به ربطی به خاص بودن افزایش قیمت سیمان در استان کرمان ندارد.
وی درباره سوال برخی از دستگاه‌های نظارتی درباره افزایش 60 درصدی قیمت شن و ماسه نیز گفت: متاسفانه در دو الی سه سال اخیر چند تولیدکننده شن و ماسه در استان ورشکسته شدند و آنهایی که باقی مانده بودند نیز با مشکلات فراوان خود را در این بازار نگه داشتند و اگر در استان شن و ماسه تولید نکنیم دیگر بتن، آسفالت،صنعت ساختمان‌سازی و در نهایت صنعت عمران در استان متوقف خواهد شد لذا اگر تورمی در کشور وجود دارد باید به گونه ای باشد که قیمت همه قسمت‌ها متناظر با تورم افزایش یابد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با بیان این مطلب که دولت در حالت کلی با 10 درصد افزایش قیمت برای کالاهای اساسی موافق است، اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی استان‌ها تولید کننده برخی اقلام و بعضی استان‌ها وارد کننده هستند، لذا قیمت‌گذاری برخی از نرخ‌ها محلی است و نمی‌توان به‌صورت ملی برای آنها قیمت‌گذاری کرد.
دهقان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قیمت مرغ در استان اشاره و بیان کرد: تفاوت قیمت گوشت مرغ در استان کرمان و یزد یک‌هزار تومان است اما جای سوال دارد که چرا با وجود آنکه توزیع نهادهای دامی با قیمت یارانه‌ای است، اما شاهد گران بودن قیمت مرغ در استان کرمان کرمان هستیم؟
وی هشدار داد: ظرف دو یا سه روز آینده باید قیمت گوشت مرغ در استان را به قیمت استان‌های مجاور برسانید در غیر این‌صورت از راهکارهای دیگر همچون جلوگیری از صادرات مرغ، استفاده خواهیم کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کرمان با اشاره به دپوی برخی اقلام استراتژیک در انبارها به ویژه شکر در استان، عنوان کرد: 3 هزار و 500 تن شکر در انبارهای استان کرمان موجود هستند که برای توزیع بخشی از آنها باید اجازه ستاد مرکزی را داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: تقاضای توزیع 2 هزار تن شکر از ستاد مرکزی(ستاد تنظیم بازار کشور) را در روزهای آینده خواهیم داد تا در کل استان و براساس سهیمه هر شهرستان به نسبت به سرانه جمعیت آن، تخصیص تا در بین خانوارها توزیع شود.
به گزارش ایسنا؛"مجید نژادبیگلری" مدير كل شركت غله و خدمات بازرگاني استان كرمان نیز در دوازدهمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: برای ماه مبارک رمضان 6 هزار و 584 تن شکر در دو مرحله در قالب طرح ضیافت در سطح استان کرمان توزیع شد که 4 هزار تن آن سهمیه صنف صنعت بود که 95 درصد آن جذب شده و حدود 400 تن باقیمانده تا چند روز آینده جذب خواهد شد و ضمن آنکه 3 هزار و 500 تن در انبارهای استراتژیکی استان نیز موجود است..
انتهای پیام/*

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار