وحیدرضا خامسی پور با هشدار به شهروندان برای مراقبت و رعایت بهداشت فردی در جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو، گفت:این بیماری توسط ویروس و بیشتر در فصول بهار و تابستان از طریق گزش کنهها منتقل میشود.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با تأکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی برای جلوگیری از ابتلای به این بیماری، اظهار داشت: تب کریمه کنگو برای عامه مردم خطرناک نیست و تنها افرادی که با دام زنده و یا فرآوردههای خام دامی سر و کار دارند باید مراقبت بیشتری انجام دهند.
وی اضافه کرد: شهروندان برای احتیاط بیشتر، گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآوردههای خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است تهیه و دست کم ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.
خامسی پور به شهروندان توصیه کرد که از نگهداری دام در منازل مسکونی بشدت خودداری کنند، گفت: بیشتر موارد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در سالهای گذشته در کشور مربوط به کشتار غیر مجاز دام در خارج از کشتارگاهها بوده است