احیای 460 هکتار از عرصه‌های تخریب شده معدنی در اصفهان

احیای 460 هکتار از عرصه‌های تخریب شده معدنی در اصفهان در سال ۱۴۰۱ در سطح ۵۰ هکتار از عرصه‌های تخریب شده در شرق اصفهان عملیات احیا و بازسازی توسط اداره منابع طبیعی انجام شد.
کد خبر: ۱۱۰۵۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۲ 14 May 2023

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: اجرای طرح احیا و بازسازی عرصه‌های منابع طبیعی این استان که در اثر فعالیت و بهره برداری معادن تخریب شدند برابر دستورالعمل اجرایی ماده ۲۵ قانون معادن و ماده ۱۷ اصلاحی پیگیری می‌شود.

داریوش سعیدی افزود: ۳۵۰ هکتار عرصه تخریب شده معدنی در سجزی با مشارکت انجمن شن و ماسه استان اصفهان اصلاح و بازسازی شد.

وی گفت: سال گذشته همچنین قرارداد احیا و بازسازی ۱۲۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی شرق اصفهان (دشت سجزی) با مشارکت معدن‌داران و کوره‌های گچ و آجرپزی منعقد و تا پایان ۱۴۰۱ این طرح در سطحی حدود ۶۰ هکتار با کاشت نهال اجرا شد.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان همچنین به کاشت نهال در ۱۳۰ هکتار از اراضی کاشان در قالب طرح احیا و بازسازی عرصه‌های طبیعی در اسفندماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: کاشت نهال یا اصلاح منظر و تثبیت اراضی با مشارکت معدن کاران در راستای مسئولیت اجتماعی معادن در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی انجام می‌شود.

سعیدی با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی طبق ماده ۲۴ قانون معادن موظف است به استعلام محدوده‌های معدنی در مدت ۲ ماه و بصورت برخط پاسخ دهد، افزود: در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۱، تعداد ۵۲۶ فقره معدن و طرح‌های عمومی و عمرانی (جاده، خط انتقال برق، آب و گاز) از اداره کل منابع طبیعی اصفهان استعلام شده که ۱۹۴ طرح بررسی و با مساحتی حدود ۷۰ هکتار در مجموع موافقت شد.

آخرین اخبار