
«مرزبان نظری» مدیرکل نوسازی و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره به سیاستهای کلان هوشمندسازی مدارس، اظهار کرد: رویکرد اصلی نوسازی مدارس، اجرای هوشمندسازی بهصورت مدرسهمحور و مبتنی بر آمادهسازی زیرساختها و استانداردسازی تجهیزات آموزشی است.
وی افزود: در همین راستا تاکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در سطح استان کرمانشاه هوشمندسازی شده و همزمان برای تکمیل زنجیره تجهیز، خرید و توزیع تجهیزات آموزشی، کمکآموزشی، اداری، هنرستانی و اقلام مرتبط با هوشمندسازی در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل نوسازی و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه با اشاره به الزامات برنامه هفتم توسعه بیان کرد: بر اساس این برنامه، ۵۰ درصد مدارس کشور باید هوشمند شوند و استان کرمانشاه نیز با برنامهریزی هدفمند در مسیر تحقق این تکلیف قانونی حرکت میکند.
نظری در ادامه به موضوع عدالت آموزشی دیجیتال اشاره کرد و گفت: رویکرد نوسازی مدارس در این حوزه، جبران شکاف دسترسی از مسیر ارتقای مدرسه است و نه اتکا به امکانات فردی خانوادهها، به همین دلیل تمرکز اصلی بر بهسازی فضاهای آموزشی و تأمین تجهیزات هوشمند در مدارس مناطق مختلف استان قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه مدارس کانکسی یکی از چالشهای مهم زیرساخت آموزشی استان بوده است، افزود: تاکنون ۱۰۷ مدرسه کانکسی با مدارس ایمن و ساخت درجا و مجهز به امکانات هوشمندسازی جایگزین شده و پرونده مدارس کانکسی با جمعیت دانشآموزی بالا در استان بسته شده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه ادامه داد: درباره مدارس کانکسی کمجمعیت نیز آمار دقیق تهیه شده و برای بخشی از این مدارس، تفاهمنامه ساخت فضای آموزشی جایگزین منعقد شده است، هرچند در برخی مناطق به دلیل جمعیت بسیار کم دانشآموزی، احداث مدرسه جدید از نظر اقتصادی مقرونبهصرفه نیست.
انتهای پیام/