در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد؛

کالابرگ بدون نیاز به مراجعه حضوری شارژ می‌شود / واریزماهیانه ۸۰ همت برای کالابرگ به حساب مردم

گروه استان‌ها- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: نیازی به مراجعه حضوری به ادارات دولتی برای دریافت کالابرگ نیست و هم‌استانی‌ها می‌توانند از طریق سامانه حمایت با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن سرپرست خانواده، ثبت‌نام و کد رهگیری خود را دریافت کنند.
کد خبر: ۱۲۱۶۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ 28 January 2026

کالابرگ بدون نیاز به مراجعه حضوری شارژ می‌شود / واریزماهیانه ۸۰ همت برای کالابرگ به حساب مردم

«حسن جلیلیان‌نسب» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در گفت وگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه با اشاره به واریز کالابرگ برای عموم مردم، اظهار کرد: برای دهک‌های ۹ و ۱۰ که در سنوات گذشته مشمول کالابرگ نبودند، نیاز به ثبت‌نام بوده است.

وی افزود: افرادی که یارانه نمی‌گیرند، اما نیاز به ثبت‌نام برای دریافت کالابرگ دارند، می‌توانند با مراجعه به سامانه حمایت و وارد کردن کد ملی و شماره تلفن سرپرست خانواده، ثبت‌نام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اکثر افرادی که کالابرگ دریافت نکرده بودند، یارانه‌شان قطع شده بود، تصریح کرد: کالابرگی که در حال پرداخت است، حذف ارز ترجیحی بوده و به صورت اعتباری به حساب هموطنان واریز می‌شود.

وی در ادامه گفت: دولت با یک اقدام شجاعانه، پرداخت کالابرگ را مستقیماً به حساب مصرف‌کنندگان واریز می‌کند و این اقدام در راستای تأمین نیاز‌های اساسی هموطنان، چرخش واحد‌های تولیدی و داخلی و رونق تولیدات داخلی صورت گرفته است.

جلیلیان نسب با بیان اینکه ماهیانه ۸۰ همت برای کالابرگ به حساب هموطنان واریز می‌شود، افزود: این مبلغ برای هر نفر یک میلیون تومان است و باعث رونق و ثبات اشتغال در واحد‌های تولیدی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: هم‌استانی‌هایی که در یک ماه خرید نکردند، می‌توانند در ماه بعد از اعتبار کالابرگ خود استفاده کنند.

انتهای پیام /

 

منبع: تابناک
آخرین اخبار