
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، طی اخبار واصله، پیگیریها و هماهنگیهای انجامشده برای احیای پروازهای فرودگاه شهدای سیرجان انجام شده است. در پی مذاکرات صورتگرفته، از امروز دو پرواز هفتگی در روزهای شنبه و دوشنبه در مسیر سیرجان-تهران-سیرجان برقرار شده است.
البته با همکاری و مشارکت سایر شرکتهای هواپیمایی، در آینده نزدیک مقاصد پروازی جدید نیز به شبکه پروازی فرودگاه شهدای سیرجان افزوده شود و خدمات هوایی این فرودگاه بیش از پیش توسعه یابد.
در این رابطه نخستین پرواز فرودگاه شهدای سیرجان پس از وقفهای بیش از چهار ماه، پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان هواپیمایی کشوری و اطمینان از رعایت کامل الزامات ایمنی و امنیتی عملیاتی، از امروز برقرار شده است.
گفتنی است: پیش از توقف پروازها، فرودگاه شهدای سیرجان بهطور متوسط میزبان ۲۰ پرواز ورودی و خروجی در هفته بود.
انتهای پیام/