قهوه بدون کافئین نیز سودمند است؛ ولی خاصیت آن کمتر از قهوه حاوی کافئین است. تاکنون مزایای بهداشتی متفاوتی در زمینه مصرف قهوه منتشر شده است؛ ولی این اولین باریست که تاثیر آن بر کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مورد مطالعه قرار میگیرد.
سرطان کبد (HCC) سومین علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان محسوب می شود. این بیماری معمولا در افراد بالای 50 سال و به خصوص در مردان دیده می شود.
سیروز یا زخم شدن کبد، هپاتیت B و C ، عفونت ویروسی، التهاب مزمن کبد، هموکروماتوز (تجمع آهن در بدن) و مصرف الکل، مهمترین دلایل ابتلا به سرطان کبد هستند.نتایج این مطالعه در نشریه BMJ منتشر شده است.