به گزارش تابناک تهران، رضا عرب حسینی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال زراعی جاری بیش از ۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان پیشوا زیر کشت انواع سبزی رفته که این میزان نسبت به سال گذشته، ۱۰ هکتار افزایش یافته است.
وی میانگین برداشت سبزی از هر هکتار اراضی کشاورزی پیشوا را ۳ تن اعلام کرد.
وی اظهارداشت: کشت سبزی شامل تره، شوید، اسفناج، شنبلیله، جعفری، گشنیز، کاهو، تربچه، هویج و کرفس در دو نوبت بهاره و پائیزه انجام میشود و این محصول، علاوه بر نیاز داخلی، به سایر استانها نیز صادر میشود.
عرب تأکید کرد: به دلیل استفاده کشاورزان شهرستان پیشوا از آب چاه، استفاده از کودهای بیو، عدم استفاده از کودهای شیمیایی، استفاده حداقلی از سموم دفت آفات مجاز و عدم آبیاری با فاضلاب، سبزی تولیدی در پیشوا را به سالم ترین محصول استان تهران تبدیل کرده و میتوان از آن به عنوان محصولی ارگانیک نام برد.
وی اظهار داشت: به منظور تولید محصول با بالاترین کیفیت، کنترل بذر، سموم و کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان زیر نظر ۴ کلینیک گیاهپزشکی مستقر در شهرستان پیشوا انجام میشود.