نبود شغل در روستاها عامل مهاجرت‌ در آذربایجان غربی

کد خبر: ۱۵۳۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۵ 29 December 2015

تقی کهوریان

معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت تشکیل شرکت های تعاونی روستایی با هدف اشتغالزایی و ارتقای ظرفیت تولید در روستاهای استان تاکید کرد.

جوان پرس  : معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت تشکیل شرکت های تعاونی روستایی با هدف اشتغالزایی و ارتقای ظرفیت تولید در روستاهای استان تاکید کرد.

تقی کهوریان در جلسه کمیته بررسی طرح های توسعه روستایی گفت: اگر تعاونی های روستایی متناسب با نیازها و ظرفیت های آن روستا تشکیل شود و اعضای هیات مدیره و بازرسین وظایف خود را به خوبی انجام دهند، شاهد شکل گیری یک تعاونی پویا در روستا بوده و علاوه بر فراهم نمودن فرصت های شغلی بخصوص برای جوانان تحصیلکرده روستایی، می توان در توسعه و احیای دوباره روستا و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها گام  برداشت.

وی علت بسیاری از مهاجرت‌ها را نبود شغل در روستاها عنوان کرد و اظهار کرد: اجرای طرحهای مشارکت اقتصادی و راه‌اندازی واحدهای تولیدی مشارکتی در روستاها یکی از راه‌های خوب اشتغالزایی و تولید در روستاهاست.

کهوریان همچنین از بخشداران و دهیاران خواست، با توجه به مزیتهای نسبی هر روستا و در نظر گرفتن طرحهای دارای توجیه اقتصادی و توان اشتغال زایی برای جوانان، روستاییان را نسبت به تشکیل و ثبت تعاونی ترغیب نمایند.

وی ادامه داد: هدف اصلی دولت یازدهم از تشکیل شرکت های تعاونی فراگیر در روستاها، اشتغالزایی و افزایش رفاه روستاییان است و انتظار داریم در استان نیز مسئولان ذیربط بویژه بخشداران و دهیاران، نسبت به اجرایی شدن این طرح در استان جهت استفاده از تسهیلات دولت، اهتمام کافی را داشته باشند.

آخرین اخبار