عرضه بنزین با ۸۷ هزار تومانی در کرمان متوقف شد!

گروه استان‌ها - مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی کرمان از توقف عرضه بنزین با نرخ آزاد پالایشگاهی (۸۷ هزار تومان) در استان کرمان خبر داد و گفت: این تصمیم پیرو مذاکرات استاندار کرمان با مقامات کشوری و بررسی بیشتر طرح مدیریت مصرف سوخت و مقابله با قاچاق اتخاذ شده است.
کد خبر: ۱۲۲۷۹۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۸ 13 August 2026

عرضه بنزین با نرخ آزاد پالایشگاهی در کرمان متوقف شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، «احمد سالاری‌فر» مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی کرمان، از توقف عرضه بنزین با نرخ آزاد پالایشگاهی در استان خبر داد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح جدید توزیع بنزین با نرخ پالایشگاهی در استان کرمان گفت: پیرو مذاکرات استاندار کرمان با مقامات کشوری و نیاز به بررسی بیشتر در خصوص طرح مدیریت مصرف سوخت و مقابله با قاچاق، عرضه بنزین با نرخ آزاد پالایشگاهی در استان کرمان متوقف شد.

مدیر شرکت پخش فراورده‌های نفتی کرمان با بیان اینکه اجرای این طرح فعلاً متوقف شده است، افزود: تا اطلاع ثانوی، فرآیند عرضه بنزین در جایگاه‌های سوخت استان مطابق روال پیشین ادامه خواهد داشت.

بر پایه این خبر، اعلام شده بود که قرار است از بامداد روز پنجشنبه بیست و دوم مردادمان، بنزین با نرخ آزاد پالایشگاهی یعنی ۸۷ هزار تومان در استان کرمان عرضه شود که این اتفاق رخ نداد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار