به گزارش «
تابناک یزد»، یک کارشناس بهداشت مواد غذايي هشدار داد که خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.
حسين عبدالعزيزي گفت: شهروندان در ايام عيد نوروز از خوردن بيش از شيرينجات و همچنين آجيل خودداري کنند. وي با بيان اينکه مصرف بي رويه تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده مي شود، افزود: خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.
عبدالعزيزي ادامه داد: با فرارسيدن ايام نوروز، پرخوري و دريافت غذاهاي پر انرژي در افراد به ويژه در جوانان و کودکان افزايش مييابد.
وي با بيان اينکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافي است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهاي عيد در حال صحبت کردن و تماشاي تلويزيون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش ميکنند چه ميزان تخمه خورده اند، در حاليکه مصرف بيش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده شده و فرد را دچار ورم معده ميکند.
عبدالعزيزي تاکيد کرد: در برخي از انواع آجيلها نمک و مواد لايه رويي قابل ديدن است که توصيه ميکنيم از سطح مواد برداشته شود چرا که استفاده بيش از حد نمک افزايش فشار خون و عوارض ديگري ايجاد ميکند.
وي توصيه کرد: افراد سعي کنند در مهمانيها از يک يا دو واحد ميوه استفاده کرده و غذاهاي پر چرب را از برنامه غذايي خود حذف کنند.
مهر