به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت پرشین وی،دستور پخت آش عدس را در این نوشتار به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
عدس یک و نیم پیمانه
برنج سه چهارم پیمانه
سبزی شامل گشنیز و جعفری نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
سیر چهار تا پنج حبه
زردچوبه ، نمک ، فلفل به میزان لازم
کشک یا ماست به میزان لازم
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
عدس را بذارین با مقداری آب بپزه ، وقتی عدس نیم پز شد، برنج را بهش اضافه کنید و بذارین
برنج هم بپزه ، آب آش را اندازه کنید و سبزی را هم اضافه کنید و بذارین آش جا بیفته .
پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت بدین، سیر را له کنید
و به پیازها اضافه کرده و تفت بدین ، زردچوبه را هم اضافه کنید و تفت بدین. این پیازها را به آش اضافه کنید .
یک ربع قبل از اینکه آش را بردارین بهش به میزان دلخواه کشک اضافه کنید
( اگه سرما خوردین کشک نریزین ، وقتی آش پخت با ماست بخورید)
کشک را حتما قبل از استفاده 20 دقیقه بجوشونید .
بعد از اینکه آش پختش کامل شد و جا افتاد بریزین توی ظرف مورد نظرتون و روش
را با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزئین کنید.