به گزارش تابناک شهرکرد- فرید براتی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در این جلسه سه نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری ارشد بهینهسازی تولید روغن خوراکی از پروژههای تخصصی خود دفاع کردند.
وی افزود: عناوین این پروژهها طراحی، ساخت و کالیبراسیون پایلوت سیستم تولید مارگارین با پژوهش شهرام خیراندیش؛ فرمولاسیون و تولید مارگارین خانگی به روش استریفیکاسیون شیمیایی با پژوهش طغرل لطفیپور و مشخصه یابی و تعیین خواص فیزیکی شیمیایی وارگانولپتیکیمارگارینهایفرموله شده به روش استریفیکاسیون بر اساس استانداردهای صنایع غذایی با پژوهش مسعود جلیلپیران بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این دانشجویان با کسب نمره عالی این مرحله را با موفقیت به پایان رساندند.