مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در این مراسم، هدف از برگزاری این همایش را تجلیل از فعالان صنعت نان در بخشهای تحقیقاتی، آموزشی و تولیداتی بیان کرد و گفت: در این همایش از بیش از ۱۰۰ نفر از تولیدکنندگان برتر نان و پیشکسوتان این صنعت از استانهای اصفهان، مرکزی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، تبریز، خوزستان، خرم آباد و سیستان و بلوچستان تجلیل شد.
محسن ضیائی ، اصفهان را پایتخت آموزش نانهای سنتی در کشور معرفی کرد و افزود: این شهر همچنین مرکز قلب سالم، غذای سالم و نان سالم در کشور شناخته شده است.
محمدرضا خواجه مدیرعامل باشگاه هواداران نان کامل در کشور گفت: در این گردهمایی پژوهشگرانی از پژوهشکدههای تحقیقاتی سراسر کشور، تولید کنندگان آرد و ماشین آلات وتجهیزات نانوایی دستاوردهای خود در عرصه نان را معرفی کردند.