سپر دفاعی دامپزشکی بردسیر برابر بیماری تب‌برفکی/ ۱۲۰۰ رأس دام سنگین در «دشتکار» واکسینه شدند

گروه استان‌ها - رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بردسیر از اجرای موفقیت‌آمیز عملیات واکسیناسیون ۱۲۰۰ رأس دام سنگین در منطقه دشتکار خبر داد و هدف از این اقدام را صیانت از سرمایه‌های دامی و پیشگیری از شیوع بیماری واگیردار تب‌برفکی عنوان کرد.
کد خبر: ۱۲۲۹۰۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۳ 31 August 2026

سپر دفاعی دامپزشکی بردسیر در برابر بیماری تب‌برفکی/ ۱۲۰۰ رأس دام سنگین در «دشتکار» واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، «غلامحسین بهزادی» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بردسیر با تأکید بر اهمیت پیشگیری در حفظ صنعت دامپروری، اظهار کرد: بیماری تب‌برفکی به عنوان یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های ویروسی دام، به دلیل سرعت انتشار بسیار بالا و انتقال از طریق تماس مستقیم یا ذرات معلق، تهدیدی جدی برای معیشت دامداران و اقتصاد منطقه محسوب می‌شود.

وی با تشریح خسارات این بیماری افزود: تب‌برفکی علاوه بر تحمیل تلفات سنگین به گله‌ها، پیامدهای زیان‌باری همچون افت شدید تولید شیر، کاهش وزن دام، سقط جنین و هزینه‌های درمانی گزاف را به همراه دارد؛ لذا واکسیناسیون هدفمند و فراگیر به عنوان کارآمدترین راهکار کنترلی، همواره در اولویت برنامه‌های عملیاتی این اداره قرار دارد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بردسیر در خصوص جزئیات این عملیات تاکید کرد: اکیپ‌های عملیاتی واحد مبارزه با بیماری‌های دامی شهرستان بردسیر، با بهره‌گیری از تجهیزات استاندارد زنجیره سرد و با رعایت دقیق اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای، موفق شدند بیش از ۱۲۰۰ رأس دام سنگین را در منطقه دشتکار علیه این ویروس ایمن‌سازی کنند.

بهزادی ضمن قدردانی از همکاری و استقبال دامداران منطقه در اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: این اقدام پیشگیرانه گامی اساسی در راستای تضمین امنیت غذایی جامعه، حمایت از معیشت دامداران و کاهش ریسک وقوع بحران‌های اپیدمیولوژیک در سطح شهرستان است.

آخرین اخبار